Искри при заварување го предизвикале пожарот во ноќниот клуб во Истанбул во кој загинаа 29 лица: За несреќа, спасувањето било отежнато/ВИДЕО
Искри при заварување го предизвикале пожарот во ноќниот клуб во Истанбул во кој загинаа 29 лица: За несреќа, спасувањ...
Вечер

Пожарот што избувна вчера во ноќен клуб во Истанбул за време на реновирање и се прошири на станбена зграда најверојатно бил предизвикан од искри на заварување кои запалиле запалив материјал, објавија ...

Откриена причината за пожарот во ноќен клуб во Истанбул во кој загинаа 29 лица
Откриена причината за пожарот во ноќен клуб во Истанбул во кој загинаа 29 лица
А1он

Пожарот што зафати ноќен клуб во Истанбул за време на реновирање, во кој загинаа 29 лица, најверојатно е предизвикан од искри што запалиле запалив материјал, пишува денеска весникот „Јени Шафак“, пови...

Пожарот во Истанбул во кој загинаа 29 лица е предизвикан од искри при заварување?!
Пожарот во Истанбул во кој загинаа 29 лица е предизвикан од искри при заварување?!
ТВ21

Пожарот што избувна вчера во ноќен клуб во Истанбул за време на реновирањето и се прошири на една станбена зграда најверојатно бил предизвикан од искри на заварување кои запалиле запалив материјал, пи...

Пожарот во Истанбул во кој загинаа 29 лица е предизвикан од искри од заварување
Пожарот во Истанбул во кој загинаа 29 лица е предизвикан од искри од заварување
24 Инфо

Пожарот што избувна вчера во ноќен клуб во Истанбул за време на реновирање и се прошири на станбена зграда најверојатно бил предизвикан од искри на заварување што запалиле запалив материјал, објавија...

Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Канал 5

Во експлозијата се запалиле градежни материјали во двата подземни ката на зградата. Во приземјето...

Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Лидер

Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот што избувна вчера во 16-катница во квартот Бешикташ во Истанбул. Според турските медиуми, најмалку 29 лица загинале во пожарот, а едно лице е тешко п...

Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Сител

Експлозија на плинска боца го предизвика пожарот што избувна вчера во 16-катница во квартот Бешикташ во Истанбул. Според турските медиуми, во пожарот загинале најмалку 29 лица, а едно лице е тешко пов...

Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Нетпрес

Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот што избувна вчера во 16-катница во квартот Бешикташ во Истанбул. Според турските медиуми, најмалку 29 лица загинале во пожарот, а едно л...

Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Република

Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот што избувна вчера во 16-катница во квартот Бешикташ во Истанбул. Според турските медиуми, најмалку 29 лица загинале во пожарот, а едно лице е тешко ...

Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Frontline

Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот што избувна вчера во 16-катница во квартот Бешикташ во Истанбул. Според турските медиуми, најмалку 29 лица загинале во пожарот, а едно лице е тешко п...

Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот во Истанбул, во кој загинаа најмалку 29 лица
Нова Македонија

Експлозија на плинска боца го предизвикала пожарот што избувна вчера во 16-катница во квартот Бешикташ во Истанбул. Според турските медиуми, најмалку 29 лица загинале во пожарот, а едно лице е тешко п...

Експлозија на плинска боца го предизвика пожарот во Истанбул во кој загинаа 29 лица
Експлозија на плинска боца го предизвика пожарот во Истанбул во кој загинаа 29 лица
24 Инфо

Експлозија на плинска боца го предизвика пожарот што избувна вчера во 16-катница во квартот Бешикташ во Истанбул. Според турските медиуми, во пожарот загинале најмалку 29 лица, а едно лице е тешко по...