Во отворено писмо од фелата: Повеќе од 200 музичари повикаа да се стави крај на употребата на вештачката интелигенција
Во отворено писмо од фелата: Повеќе од 200 музичари повикаа да се стави крај на употребата на вештачката интелигенција
Вечер

Повеќе од 200 музичари повикаа да се стави крај на употребата на вештачката интелигенција во музичката индустрија Повеќе од 200 музички уметници потпишаа отворено писмо од Здружението за права на умет...

Повеќе од 200 музичари бараат да се стави крај на употребата ВИ во музичката индустрија
Повеќе од 200 музичари бараат да се стави крај на употребата ВИ во музичката индустрија
Локално

Повеќе од 200 музички уметници го потпишаа отвореното писмо од Друштвото за права на уметници со седиште во Вашингтон, во кое ги повикуваат технолошките компании да престанат да користат вештачка инте...