Никој не е надлежен за потпорниот ѕид на Клинички?
Никој не е надлежен за потпорниот ѕид на Клинички?
Лидер

Потпорниот ѕид чиј дел од оградата се сруши во текот на вчерашниот ден останува во „статус кво“ ситуација, а засегнатите ја избегнуваат одговорноста. Од Општина Центар велат дека доколку тоа било нив...

Потпорниот ѕид на Клинички итно да се санира заради безбедност
Потпорниот ѕид на Клинички итно да се санира заради безбедност
Денес Магазин

СподелиПред околу една и половина година, во ноември 2022 година, до Центарот за управувње со кризи (ЦУК), стигнаа пријави од неколку граѓани коишто пријавија дека потпорниот ѕид на улицата којашто ми...