Анкета: Поскапувањата на цените најголем проблем за Грците
Анкета: Поскапувањата на цените најголем проблем за Грците
Сител

Поскапувањата на цените на струјата, бензинот и храната се главните теми што ги загрижуваат Грците додека пак разликата меѓу владејачката Нова демократија и опозициската СИРИЗА останува седум отсто, п...

Поскапувањата на цените најголем проблем за Грците
Поскапувањата на цените најголем проблем за Грците
Вечер

Поскапувањата на цените на струјата, бензинот и храната се главните теми што ги загрижуваат Грците додека пак разликата меѓу владејачката Нова демократија и опозициската СИРИЗА останува седум...

Поскапувањата на цените најголем проблем за Грците
Поскапувањата на цените најголем проблем за Грците
Вечер

Поскапувањата на цените на струјата, бензинот и храната се главните теми што ги загрижуваат Грците додека пак разликата меѓу владејачката Нова демократија и опозициската СИРИЗА останува седум...

Поскапувањата на цените најголем проблем за Грците
Поскапувањата на цените најголем проблем за Грците
Република

Поскапувањата на цените на струјата, бензинот и храната се главните теми што ги загрижуваат Грците додека пак разликата меѓу владејачката Нова демократија и опозициската СИРИЗА останува седум отсто, п...

Поскапувањата на цените на струјата, бензинот и храната, најголем проблем и за Грците
Поскапувањата на цените на струјата, бензинот и храната, најголем проблем и за Грците
еМагазин

Поскапувањата на цените на струјата, бензинот и храната се главните теми што ги загрижуваат Грците додека пак разликата меѓу владејачката Нова демократија и опозициската СИРИЗА останува седум отсто, п...