Во Шутка има посебни мерки поради екстрадицијата на Палчо
Во Шутка има посебни мерки поради екстрадицијата на Палчо
24 Инфо

Првоосомничениот за двојното убиство на Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски стапна на македонско тло. Во моментов се транспортира од скопскиот аеродром до истражниот затвор Шутка. Таму се спроведуваат по...

Посебни мерки во Шутка поради екстрадицијата на Палчо
Посебни мерки во Шутка поради екстрадицијата на Палчо
Либертас

Првоосомничениот за двојното убиство на Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски стапна на македонско тло. Во моментов се транспортира од скопскиот аеродром до истражниот затвор Шутка. Таму се спроведуваат по...

Посебни оперативни мерки во затворот во Шутка заради пристигнувањето на Палчо
Посебни оперативни мерки во затворот во Шутка заради пристигнувањето на Палчо
Скопје1

Во истажниот затвор Шуто Оризари се спроведуваат посебни оперативни мерки поради екстрадицијата на Љупчо Палевски Палчо. Во затворот се пристигнати специјални единици, а сите затвореници се под клуч о...