Поранешниот ривал на Тајсон Фјури тврди дека Кралот на Ромите може да биде дисквалификуван во борбата против Александар Усик
Поранешниот ривал на Тајсон Фјури тврди дека Кралот на Ромите може да биде дисквалификуван во борбата против Александ...
IPON.mk

Поранешниот ривал на Тајсон Фјури, Стив Канингем, не е убеден дека Кралот на Ромите ќе го победи Александар Усик. Фјури не импресионираше во неговата последна борба против Френсис Нгану во тешката поб...