Поранешниот советник на Зеленски е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Поранешниот советник на Зеленски е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
А1он

Поранешен советник во кабинетот на украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари од Украинските железници, соопшти Националното биро за борба п...

Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Точка

Во исто време, „Украинска правда“ објави, повикувајќи се на неименувани извори, дека е обвинет Артем Шило. Извор од НАБУ изјави за „Киев Индипендент“ дека во моментов не можат да ги коментираат овие н...

Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Алсат

Поранешен советник во кабинетот на украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари од украинските железници, соопшти Националното биро за борба ...

Поранешeн советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Поранешeн советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Нетпрес

Поранешен советник во кабинетот на украинскиот претседател Володимир Зеленски обвинет е во вторникот за проневера на речиси 2,5 милиони долари од Украинските железници, соопшти Национално...

Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Опсервер

„Се што слушам, слушам на телевизија, сакам да верувам дека ќе ја најдат што побрзо“: дедото на Данка за видеото од Виена на кое наводно се гледа девојчето

Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Макфакс

Поранешен советник во кабинетот на украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари од украинските железници, соопшти Националното биро за борба п...

Поранешниот советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Поранешниот советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
24 Инфо

Поранешен советник во кабинетот на украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска е обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари од Украинските железници, соопшти Националното биро за борба ...

Поранешeн советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Поранешeн советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Канал 5

Тоа го соопшти Националното биро за борба против корупцијата на Украина, без да го именува осомни...

Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Поранешен советник на Зеленски обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари
Локално

Поранешен советник во кабинетот на украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска беше обвинет за проневера на речиси 2,5 милиони долари од Украинските железници, соопшти Националното биро за борб...