Грчките цариници почнаа штрајк, во прекин сообраќајот кон Грција
Грчките цариници почнаа штрајк, во прекин сообраќајот кон Грција
ТВ21

Од ноќеска од полноќ до 23:59 часот во среда, царинските служби во Грција ќе одржат дводневен штрајк. На трите гранични премини Богородица – Евзони, Дојран – Дојрани и Меџитлија – Ники товарниот сообр...

Денеска и утре во прекин сообраќајот на граничните премини со Грција поради штрајк на грчките цариници
Денеска и утре во прекин сообраќајот на граничните премини со Грција поради штрајк на грчките цариници
Сител

Сообраќајот на граничните премини од Грција кон соседните земји, меѓу кои и Северна Македонија, денеска и утре ќе биде во прекин поради 48-часовниот штрајк на грчките царинските службеници, а извори о...

Штрајкот на грчките цариници ги затвори трите гранични премини кон Грција
Штрајкот на грчките цариници ги затвори трите гранични премини кон Грција
Zoom

Од утрово од 6 часот трите гранични премини кон Грција, Богородица-Евзони, Дојран-Дојрани и Меџитлија-Ники, се затворени за сите видови сообраќај. Причина за затворањето на премините е штрајкот на грч...

Штрајкот на грчките цариници ги затвори трите гранични премини кон Грција
Штрајкот на грчките цариници ги затвори трите гранични премини кон Грција
А1он

Од утрово од 6 часот трите гранични премини кон Грција, Богородица-Евзони, Дојран-Дојрани и Меџитлија-Ники, се затворени за сите видови сообраќај. Причина за затворањето на премините е штрајкот на грч...

Штрајкот на грчките цариници го затвори трите гранични премини кон Грција
Штрајкот на грчките цариници го затвори трите гранични премини кон Грција
Канал 5

 Причина за затворањето на премините е штрајкот на грчките цариници што почна денеска во 6 ч...

Штрајкот на грчките цариници го затвори трите гранични премини кон Грција
Штрајкот на грчките цариници го затвори трите гранични премини кон Грција
Либертас

Од утрово од 6 часот трите гранични премини кон Грција, Богородица-Евзони, Дојран-Дојрани и Меџитлија-Ники, се затворени за сите видови сообраќај. Причина за затворањето на премините е штрајкот на грч...

Во прекин сообраќајот на граничните премини со Грција:  денеска и утре штрајкуваат  грчките цариници
Во прекин сообраќајот на граничните премини со Грција: денеска и утре штрајкуваат грчките цариници
Макфакс

Поради штрајк на грчката царина се затвораат граничните премини со Македонија. Почувајќи од полноќ, 00:00 часот на 02.04.2024 во вторник до 23:59 часот во среда, царинските служби во Грција ќе одржат ...

Во прекин сообраќајот на граничните премини со Грција: денеска и утре штрајкуваат грчките цариници
Во прекин сообраќајот на граничните премини со Грција: денеска и утре штрајкуваат грчките цариници
МТМ

Поради штрајк на грчката царина се затвораат граничните премини со Македонија.

Во прекин сообраќајот на граничните премини со Грција:  денеска и утре штрајкуваат  грчките цариници
Во прекин сообраќајот на граничните премини со Грција: денеска и утре штрајкуваат грчките цариници
Опсервер

Поради штрајк на грчката царина се затвораат граничните премини со Македонија. Почувајќи од полноќ, 00:00 часот на 02.04.2024 во вторник до 23:59 часот во среда, царинските служби во Грција ќе одржа...

Денеска и утре во прекин сообраќајот на граничните премини со Грција поради штрајк на грчките цариници
Денеска и утре во прекин сообраќајот на граничните премини со Грција поради штрајк на грчките цариници
ТВ 24

Сообраќајот на граничните премини од Грција кон соседните земји, меѓу кои и Северна Македонија, денеска и утре ќе биде во прекин поради 48-часовниот штрајк на грчките царинските службеници, а извори о...