Кривична пријава за полицаец, со пендрек претепал маж од Пехчево
Кривична пријава за полицаец, со пендрек претепал маж од Пехчево
Вечер

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи до надлежното Основно јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против Б.Б.,...

Полицаец со пендрек претепал маж, заработи кривична
Полицаец со пендрек претепал маж, заработи кривична
Локално

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи до надлежното Основно јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против Б.Б.,...