Поларната светлина ќе биде видлива и во текот на ноќта, вели астроном
Поларната светлина ќе биде видлива и во текот на ноќта, вели астроном
ТВ21

Поларната светлина синоќа можеше да се види на небото над Хрватска, но и низ други држави како Романија, Молдавија, Полска, Германија, Франција, Англија, Грција, Унгарија, Велика Британија и делови од...