Панел-дискусија поврзана со изложбата на фотографии „Украина: Воено злосторство“
Панел-дискусија поврзана со изложбата на фотографии „Украина: Воено злосторство“
Екран

Фондација Отворено општество – Македонија ве поканува на панел-дискусија поврзана со изложбата на фотографии „Украина: Воено злосторство“ на 12 јуни 2024 година, во 12;00 часот во Мала станица С...