Отворен Канскиот фестивал:Златната палма доделена на Мерил Стрип
Отворен Канскиот фестивал:Златната палма доделена на Мерил Стрип
Попара

Фестивалот беше отворен со проекција на филмот „Вториот чин“, пренесува Ројтерс наведувајќи дека легендарната американска актерка Џејн Фонда и моделот Хајди Клум се приклучиле на актерската екипа на о...