Тренер одби 70 милиони долари од Лејкерс за да остане во НЦАА-лигата
Тренер одби 70 милиони долари од Лејкерс за да остане во НЦАА-лигата
Спорт 1

Екипата од „Градот на ангелите“ му понудила шестгодишна соработка вредна 70 милиони долари, но тренерот решил да остане во НЦАА-лигата. Лејкерс претходно го отпуштија тренерот Дарвин Хам по елиминаци...

Одбил 70 милиони од Лејкерси за да остане во колеџ кошарката
Одбил 70 милиони од Лејкерси за да остане во колеџ кошарката
Локално

Ден Харли ја одби понудата на Лос Анџелес Лејкерс да стане нивни нов тренер. Според американските медиуми, славниот тим од Градот на ангелите на Харли му понудил шестгодишен договор вреден 70 милиони ...