Од Мадрид до Казабланка со брз воз – ќе се поврзат ли Африка и Европа под морето
Од Мадрид до Казабланка со брз воз – ќе се поврзат ли Африка и Европа под морето
Бизнис Инфо

Поминаа 30 години откако двајца работници, еден Французин, еден Англичанец, ископаа ѕид под морето и за прв пат се сретнаа во тунелот под Ла Манш, кој ќе ја поврзе континентална Европа со Обединетото ...