Бектеши се закани на производителите, од 1 декември цената мора да се намали
Бектеши се закани на производителите, од 1 декември цената мора да се намали
Сител

Слаб одзив од компаниите на повикот за поевтина струја од 1-ви декември. Пријавени се само 518 потрошувачи. Од 474 училишта, за струја од 95 евра за мегават-час не се пријавиле ниту половина. Поголем ...

Ковачевски и Бектеши уверуваат дека од 1-ви декември ќе мора да се намалат цените на основните прехранбени производи
Ковачевски и Бектеши уверуваат дека од 1-ви декември ќе мора да се намалат цените на основните прехранбени производи
Сител

Се знае какви одлуки ќе се носат на Влада ако од 1 декември нема намалување на цените на основните прехранбени производи согласно компонентата или, пак, инпутот на електрична енергија, порачуваат одго...

Од 1 декември ќе мора да се намалат цените на основните прехранбени производи
Од 1 декември ќе мора да се намалат цените на основните прехранбени производи
Во Центар

Од 1 декември ќе мора да се намалат цените на основните прехранбени производи – Во Центар ...

Од 1 декември субвенционирана струја – задолжително намалување на цените на прехранбените производи
Од 1 декември субвенционирана струја – задолжително намалување на цените на прехранбените производи
ТВ21

Компаниите од прехранбениот сектор, училиштата но и јавните претпријатија кои што се пријавија на повикот од Владата, од први декември ќе добиваат субвенционирана електрична енергија. Иако претходно ф...

Малку прехранбени фирми се пријавиле за субвенционирана струја, можно замрзнување на цените
Малку прехранбени фирми се пријавиле за субвенционирана струја, можно замрзнување на цените
Алфа

Само 20 отсто од производителите на храна се пријавиле за субвенвионирана цена на електрична енергија. Од најавените 1000,  235 компании кои се снабдуваа на слободен пазар каде цената е повисока ...

Ковачевски: 233 улилишта и 235 фирми од прехранбениот сектор се пријавиле за субвенционирано снабудавање со струја
Ковачевски: 233 улилишта и 235 фирми од прехранбениот сектор се пријавиле за субвенционирано снабудавање со струја
Центар

„До вчера беше рокот за пријавување за сите оние кои сакаат да почнат да ја користат повластената цена на електрична енергија од ЕСМ од 1 декември. Субјектите кои не успеале да поднесат комплетни доку...

Од 1 декември субвенционирана струја ќе добиваат и 233 основни и средни училита, 50 јавни претријатија и 235 субјекти од прехранбениот сектор
Од 1 декември субвенционирана струја ќе добиваат и 233 основни и средни училита, 50 јавни претријатија и 235 субјекти...
Банкометар

Заклучно со вчера, кога истече рокот, за субвенционирано снабдување со електрична енергија по повластена цена од 1 декември се пријавиле 233 јавни основни и средни училишта од сите градови од вкупно ...

Ковачевски: 233 улилишта и 235 фирми од прехранбениот сектор се пријавиле за субвенционирано снабдување со струја
Ковачевски: 233 улилишта и 235 фирми од прехранбениот сектор се пријавиле за субвенционирано снабдување со струја
Бриф

„До вчера беше рокот за пријавување за сите оние кои сакаат да почнат да ја користат повластената цена на електрична енергија од ЕСМ од 1 декември. Субјектите кои не успеале да поднесат комплетни...

Од 1 декември субвенционирана струја ќе добиваат и 233 основни и средни училишта, 50 јавни претпријатија и 235 субјекти од прехранбениот сектор
Од 1 декември субвенционирана струја ќе добиваат и 233 основни и средни училишта, 50 јавни претпријатија и 235 субјек...
Опсервер

Заклучно со вчера, кога истече рокот, за субвенционирано снабдување со електрична енергија по повластена цена од 1 декември се пријавиле 233 јавни основни и средни училишта од сите градови од вкупн...

Од 1 декември субвенционирана струја ќе…
Од 1 декември субвенционирана струја ќе…
ММС

Заклучно со вчера, кога истече рокот, за субвенционирано снабдување со електрична енергија по повластена цена од 1 декември се пријавиле 233 јавни основни и средни училишта од сите градови од вкупно 4...

Од 1 декември субвенционирана струја ќе добиваат и 233 основни и средни училита, 50 јавни претријатија и 235 субјекти од прехранбениот сектор
Од 1 декември субвенционирана струја ќе добиваат и 233 основни и средни училита, 50 јавни претријатија и 235 субјекти...
Бизнис Инфо

Заклучно со вчера, кога истече рокот, за субвенционирано снабдување со електрична енергија по повластена цена од 1 декември се пријавиле 233 јавни основни и средни училишта о...

Од 1 декември субвенционирана струја ќе добиваат и 233 основни и средни училита, 50 јавни претријатија и 235 субјекти од прехранбениот сектор
Од 1 декември субвенционирана струја ќе добиваат и 233 основни и средни училита, 50 јавни претријатија и 235 субјекти...
Lider

Заклучно со вчера, кога истече рокот, за субвенционирано снабдување со електрична енергија по повластена цена од 1 декември се пријавиле 233 јавни основни и средни училишта од сите градови од вкупно 4...