Новата назална вакцина против Ковид од Гамалеја – Гинстбург и Путин: НЕМА никакви несакани ефекти
Новата назална вакцина против Ковид од Гамалеја – Гинстбург и Путин: НЕМА никакви несакани ефекти

Не се регистрирани никакви несакани ефекти по употребата на назалната вакцина, изјави Александар Гинтсбург, директор на Националниот истражувачки центар за епидемиологија и микробиологија на Гамале...

НЕВАКЦИНИРАНИТЕ МЕЃУ КОВИД И МЕРКИТЕ: Филипче и коморите за задолжителна вакцина, синдикатот против тест на сметка на работникот   
НЕВАКЦИНИРАНИТЕ МЕЃУ КОВИД И МЕРКИТЕ: Филипче и коморите за задолжителна вакцина, синдикатот против тест на сметка на...

Продолжува неизвесноста за вработените кои се уште не се вакцинирани против Ковид-19. Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) е против барањето за тестирање на невакцинираните работници на свој тро...

Во Фајзер украдени податоци за вакцината против Ковид-19
Во Фајзер украдени податоци за вакцината против Ковид-19
Канал 5 0 коментари

Во тужбата поднесена во вторникот пред федералниот суд во Сан Диего, „Фајзер" тврди де...