Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни со Ејџијан Ерлајнс
Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни со Ејџијан Ерлајнс
Frontline

Директна сезонска авиолинија од Меѓународниот Аеродром Скопје до Аеродромот Крф  ќе биде воведена од 1 јуни годинава. Патувањето до оваа  летна дестинација ќе трае еден час и 15-тина минути, објави де...

Нова сезонска авиолинија од Скопје до Крф од 1 јуни
Нова сезонска авиолинија од Скопје до Крф од 1 јуни
Радио МОФ

Од 1 јуни започнува нова сезонска авиолинија од Скопје до Крф, објави Меѓународниот Аеродром Скопје преку нивната Фејсбук страница. Авиолинијата е овозможена од грчката компанија „Aegean Airlines“ и ќ...

Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни
Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни
Zoom

Директна сезонска авиолинија од Меѓународниот Аеродром Скопје до Аеродромот Крф  ќе биде воведена од 1 јуни годинава. Патувањето до оваа  летна дестинација ќе трае еден час и 15-тина минути, објави де...

Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни со Ејџијан Ерлајнс
Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни со Ејџијан Ерлајнс
Канал 5

Директна сезонска авиолинија од Меѓународниот Аеродром Скопје до Аеродромот Крф  ќе биде вов...

Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни со Ејџијан Ерлајнс
Авиолинија Скопје-Крф од 1 јуни со Ејџијан Ерлајнс
Независен

Директна сезонска авиолинија од Меѓународниот Аеродром Скопје до Аеродромот Крф  ќе биде воведена од 1 јуни годинава. Патувањето до оваа  летна дестинација ќе трае еден час и 15-тина минути, објави де...

Од јуни сезонски лет од Скопје до Крф
Од јуни сезонски лет од Скопје до Крф
Бизнис Инфо

Грчката авиокомпанија „Aegean Airlines“ ќе започне со редовни летови меѓу Скопје и грчкиот остров Крф од 1-ви јуни, известува „Ex-Yu Aviation“. Од скопскиот аеродром ќе се лета секој вторник и сабота,...

На Крф и со авион: Воспоставен сезонски лет од Скопје
На Крф и со авион: Воспоставен сезонски лет од Скопје
4News

Грчката авиокомпанија Ејџ ерлајнс (Aegean Airlines) ова лето ќе започне со нова сезонска авионска линија од Скопје до островот Крф, објави Ex-Yu Aviation. Летовите ќе почнат од 1 јуни и ќе се одвиваат...

Нова сезонска линија: Летово ќе може да патуваме со авион од Скопје до Крф!
Нова сезонска линија: Летово ќе може да патуваме со авион од Скопје до Крф!
ТВ21

Грчката авиокомпанија Ејџ ерлајнс (Aegean Airlines) ова лето ќе започне со нова сезонска авионска линија од Скопје до островот Крф, објави Ex-Yu Aviation. Овие летови ќе започнат од 1 јуни и ќе се одв...