Незири: Министерот ќе одлучи дали ќе има кратење на наставата, „Меѓаши“: Компромисот е во креативни решенија
Незири: Министерот ќе одлучи дали ќе има кратење на наставата, „Меѓаши“: Компромисот е во креативни решенија
Либертас

Ќе видиме што ќе одлучи министерот, изјави државниот советник во Министерството за образование и наука Сафет Незири прашан дали МОН ќе одговори позитивно на иницијативата на родителите кои поради топ...

Ќе има ли кратење на наставата поради топлото време?
Ќе има ли кратење на наставата поради топлото време?
Gostivar Press

Ќе видиме што ќе одлучи министерот, изјави државниот советник во Министерството за образование и наука Сафет Незири прашан дали МОН ќе одговори позитивно на иницијативата на родителите кои поради топ...

Незири: Министерот ќе одлучи дали ќе има кратење на наставата, „Меѓаши“: Компромисот е во креативни решенија
Незири: Министерот ќе одлучи дали ќе има кратење на наставата, „Меѓаши“: Компромисот е во креативни решенија
Алсат

Ќе видиме што ќе одлучи министерот, изјави државниот советник во Министерството за образование и наука Сафет Незири прашан дали МОН ќе одговори позитивно на иницијативата на родителите кои поради топ...

Незири: Министерот ќе одлучи дали ќе има кратење на наставата, за „Меѓаши“ компромисот е во креативни решенија 
Незири: Министерот ќе одлучи дали ќе има кратење на наставата, за „Меѓаши“ компромисот е во креативни решенија 
Бизнис Вести

Ќе видиме што ќе одлучи министерот, изјави државниот советник во Министерството за образование и наука Сафет Незири прашан дали МОН ќе одговори позитивно на иницијативата на родителите кои поради топ...

Незири: Министерот ќе одлучи дали ќе има кратење на наставата
Незири: Министерот ќе одлучи дали ќе има кратење на наставата
Независен

 Ќе видиме што ќе одлучи министерот, изјави државниот советник во Министерството за образование и наука Сафет Незири прашан дали МОН ќе одговори позитивно на иницијативата на родителите кои поради топ...

Незири: Министерот ќе одлучи дали ќе има кратење на наставата, за „Меѓаши“ компромисот е во креативни решенија
Незири: Министерот ќе одлучи дали ќе има кратење на наставата, за „Меѓаши“ компромисот е во креативни решенија
Zoom

Ќе видиме што ќе одлучи министерот, изјави државниот советник во Министерството за образование и наука Сафет Незири прашан дали МОН ќе одговори позитивно на иницијативата на родителите кои поради топл...