Нетанјаху: Убиството на хуманитарците беше ненамерно, тоа е трагичен инцидент
Нетанјаху: Убиството на хуманитарците беше ненамерно, тоа е трагичен инцидент
Нетпрес

Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху денеска го нарече „трагичен инцидент“ убиството на седумте членови на хуманитарната организација World Centar Kitchen (WCK) (Светска централна кујна...

Нетанјаху: Убиството на хуманитарците беше ненамерно, тоа е трагичен инцидент
Нетанјаху: Убиството на хуманитарците беше ненамерно, тоа е трагичен инцидент
Канал 5

„За жал, вчера се случи трагичен инцидент. Нашите сили ненамерно погодија невини луѓе во По...

НЕТАНЈАХУ: Убиството на хуманитарците беше ненамерно, тоа е трагичен инцидент
НЕТАНЈАХУ: Убиството на хуманитарците беше ненамерно, тоа е трагичен инцидент
Денешен

Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху денеска го нарече „трагичен инцидент“ убиството на седумте членови на хуманитарната организација „Светска централна кујна“, странски државјани убиени во напад на...

Нетанјаху призна дека Израел е одговорен за убиството на 7 хуманитарни работници: „Тоа не е намерно, тоа се случува во војна“
Нетанјаху призна дека Израел е одговорен за убиството на 7 хуманитарни работници: „Тоа не е намерно, тоа се случува в...
Точка

„За жал, во последните 24 часа се случи трагичен инцидент, каде што нашите сили ненамерно погодија невини луѓе во Појасот Газа. Ова се случува во војна, ние проверуваме до крај, ние сме во контакт со ...

Нетанјаху призна дека Израел е одговорен за убиството на 7 хуманитарни работници: „Тоа не е намерно, тоа се случува во војна“
Нетанјаху призна дека Израел е одговорен за убиството на 7 хуманитарни работници: „Тоа не е намерно, тоа се случува в...
Алсат

Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху призна дека во ненамерен израелски напад загинале невини луѓе во Газа откога беше објавено дека во енклавата биле убиени седум лица што работеле за хуманитарнат...

Нетанјаху призна дека Израел е одговорен за убиството на 7 хуманитарни работници: „Тоа не е намерно, тоа се случува во војна“
Нетанјаху призна дека Израел е одговорен за убиството на 7 хуманитарни работници: „Тоа не е намерно, тоа се случува в...
Макфакс

Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху призна дека во ненамерен израелски напад загинале невини луѓе во Газа откога беше објавено дека во енклавата биле убиени седум лица што работеле за хуманитарната...

Нетанјаху призна дека Израел е одговорен за убиството на 7 хуманитарни работници: „Тоа не е намерно, тоа се случува во војна“
Нетанјаху призна дека Израел е одговорен за убиството на 7 хуманитарни работници: „Тоа не е намерно, тоа се случува в...
Опсервер

Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху призна дека во „ненамерен“ израелски напад загинале „невини луѓе“ во Газа, откако беше објавено дека во енклавата биле убиени седум лица кои работеле за хума...

Нетанјаху призна дека Израел убил 7 хуманитарни работници: Не е намерно, се случува во војна
Нетанјаху призна дека Израел убил 7 хуманитарни работници: Не е намерно, се случува во војна
Локално

Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху призна дека во „ненамерен“ израелски напад загинале „невини луѓе“ во Газа, откако беше објавено дека во енклавата биле убиени седум лица кои работеле за хуманита...

Нетанјаху призна дека Израел е одговорен за убиството на 7 хуманитарни работници
Нетанјаху призна дека Израел е одговорен за убиството на 7 хуманитарни работници
Скопје1

Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху призна дека во „ненамерен“ израелски напад загинале „невини луѓе“ во Газа, откако беше објавено дека во енклавата биле убиени седум лица кои работеле за хуманита...