Научниците открија каде лежи тајната врска меѓу дебелина и линијата: И предолгото и прекраткото спиење води до побрзо дебелеење
Научниците открија каде лежи тајната врска меѓу дебелина и линијата: И предолгото и прекраткото спиење води до побрзо...
Вечер

Вообичаено е верувањето дека само луѓето кои спијат подолго брзо добиваат тежина. Дали е тоа точно? Клиничката студија покажа дека само нормалната должина на спиење не влијае на телесната тежина. Пред...