Наставник натепал ученик во тетовско училиште
Наставник натепал ученик во тетовско училиште
24 Инфо

Тетовската полиција соопшти дека уапсиле наставник кој малтретирал ученик во основното училиште „Абдил Фрашери“ во селото Боговиње. -На 08.06.2024 година во 20.30 часот, припадници на Полициското одде...