Наставниците биле повеќе изложени на стрес од здравствените работници за време на пандемија
Наставниците биле повеќе изложени на стрес од здравствените работници за време на пандемија
Работник

Наставниците биле под поголем стрес од здравствените работници на првата борбена линија за време на пандемијата, открива ново истражување. Оние што предавале онлајн за време на пандемијата пријавиле з...