Најџел Фараж бил гаѓан со камења и влажен цемент
Најџел Фараж бил гаѓан со камења и влажен цемент
Независен

Британскиот политичар и ТВ водител Најџел Фараж денеска бил нападнат додека се поздравувал со граѓаните за време на изборната кампања. Како што пренесува британски Сан, Фараж бил гаѓан со камења, влаж...

Најџел Фараж бил гаѓан со камења и влажен цемент
Најџел Фараж бил гаѓан со камења и влажен цемент
Бизнис Вести

Британскиот политичар и ТВ водител Најџел Фараж денеска бил нападнат додека се поздравувал со граѓаните за време на изборната кампања. Како што пренесува британски Сан, Фараж бил гаѓан со камења, вла...

(Видео) Британскиот политичар и водител Најџел Фараж го гаѓаа со камења и влажен цемент
(Видео) Британскиот политичар и водител Најџел Фараж го гаѓаа со камења и влажен цемент
Либертас

Британскиот политичар и ТВ водител Најџел Фараж денеска беше нападнат додека се поздравувал со граѓаните за време на изборната кампања. Како што пренесува британски Сан, Фараж бил гаѓан со камења, вл...