„Лидл“ го подготвува теренот за соработка со македонските компании
„Лидл“ го подготвува теренот за соработка со македонските компании
Пари

Време зa читање: 3 минути „Лидл“ на големо се подготвува за настап на македонскиот пазар. Ја оствари првата средба со повеќе од 130 домашни компании, пред кои се претставени можностите за соработка со...

Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Банкометар

Над 130 компании од Северна Македонија денеска беа запознаени со можностите за соработка со Лидл. Овој тип на соработка со локални компании е еден од основните постулати на Лидл во секоја земја каде ...

Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Бизнис Вести

Над 130 компании од Северна Македонија денеска беа запознаени со можностите за соработка со Лидл. Овој тип на соработка со локални компании е еден од основните постулати на Лидл во секоја земја каде ...

Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Либертас

– Над 130 компании од државава денеска биле запознаени со можностите за соработка со германски Лидл, кој веќе стартуваше со инвестиција за изградба на логистички центар во Куманово. Од компаниј...

Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Опсервер

Над 130 компании од Северна Македонија денеска беа запознаени со можностите за соработка со Лидл. Овој тип на соработка со локални компании е еден од основните постулати на Лидл во секоја земја каде р...

Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Локално

Над 130 компании од Северна Македонија денеска беа запознаени со можностите за соработка со Лидл. Овој тип на соработка со локални компании е еден од основните постулати на Лидл во секоја земја каде р...

Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
А1он

Над 130 компании од државава денеска биле запознаени со можностите за соработка со германски Лидл, кој веќе стартуваше со инвестиција за изградба на логистички центар во Куманово. Од компанијата сооп...

Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Независен

Над 130 компании од Северна Македонија денеска беа запознаени со можностите за соработка со Лидл. Овој тип на соработка со локални компании е еден од основните постулати на Лидл во секоја земја каде р...

Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Конект

Над 130 компании од Македонија денеска беа запознаени со можностите за соработка со Лидл. Овој тип на соработка со локални компании е еден од основните постулати на Лидл во секоја земја каде работи. „...

Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Бизнис Инфо

Над 130 компании од Северна Македонија денеска беа запознаени со можностите за соработка со Лидл. Овој тип на соработка со локални компании е еден од основните постулати на Лидл во секоја земја каде р...

Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Над 130 македонски компании на прва средба со Лидл за можна соработка
Фактор

Над 130 компании од Северна Македонија денеска беа запознаени со можностите за соработка со Лидл. Овој тип на соработка со локални компании е еден од основните постулати на Лидл во секоја земја каде р...