Убава вест: Младиот Никола ја победи болеста – победа на хуманоста
Убава вест: Младиот Никола ја победи болеста – победа на хуманоста
Точка

Во објавата, градоначалникот Стефковски напиша: - Младиот Никола ја победи болеста. Со голема радост сакам да објавам дека штотуку разговарав со младиот Никола кој се наоѓа на лекарски прегледи во Тур...

СРЕЌНА ВЕСТ: Младиот Никола ја победи болеста
СРЕЌНА ВЕСТ: Младиот Никола ја победи болеста
Центар

На фејсбук преку пост се огласи радоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски, кој ги информираше граѓаните дека младиот Никола ја победил болеста.Во објавата, градоначалникот Бобан Стефковски ...

Младиот Никола ја победи болеста – победа на хуманоста
Младиот Никола ја победи болеста – победа на хуманоста
Нетпрес

Во објавата, градоначалникот Стефковски напиша: -Младиот Никола ја победи болеста. Со голема радост сакам да објавам дека штотуку разговарав со младиот Никола кој се наоѓа на лек...

Младиот Никола ја победи болеста
Младиот Никола ја победи болеста
ТВ21

Младиот Никола ја победи болеста. „Со голема радост сакам да објавам дека штотуку разговарав со младиот Никола кој се наоѓа на лекарски прегледи во Турција и ме извести дека и при оваа контрола е ...

Младиот Никола ја победи болеста
Младиот Никола ја победи болеста
4News

Младиот Никола ја победи болеста. „Со голема радост сакам да објавам дека штотуку разговарав со младиот Никола кој се наоѓа на лекарски прегледи во Турција и ме извести дека и при оваа контрола е утвр...