Microsoft најави три нови верзии на конзолата Xbox
Microsoft најави три нови верзии на конзолата Xbox
Конект

Компанијата Microsoft официјално објави три нови верзии на својата актуелна генерација Xbox конзоли на настанот Xbox Games Showcase 2024. Помеѓу овие конзоли се две верзии на моделот Series X, како и ...