Маск се закани на Apple
Маск се закани на Apple
Бизнис Инфо

Милијардерот Илон Маск се закани дека ќе ги забрани уредите на Apple во неговите компании доколку Apple го интегрира ChatGPT на OpenAI во своите оперативни системи iPhone, iPad и Mac. „Ако Apple интег...

Маск се закани дека ќе ги забрани уредите на Apple во неговите компании
Маск се закани дека ќе ги забрани уредите на Apple во неговите компании
Локално

Милијардерот Илон Маск најави дека ќе ги забрани уредите на Apple од неговите компании доколку производителот на iPhone интегрира OpenAI на ниво на оперативен систем. „Тоа е неприфатливо нарушување на...

Маск: Ќе ги забранам уредите на Apple во моите компании доколку го направат тоа
Маск: Ќе ги забранам уредите на Apple во моите компании доколку го направат тоа
Денар

Милијардерот Илон Маск се закани дека ќе ги забрани уредите на Apple во неговите компании доколку Apple го интегрира ChatGPT на OpenAI во своите оперативни системи iPhone, iPad и Mac. „Ако Apple и...