Манекенка поминала низ скенер на аеродром- цариниците шокирани што имала во главата
Манекенка поминала низ скенер на аеродром- цариниците шокирани што имала во главата
Канал 5

Фанг Киуан (36) е самопрогласена „фанатик за пластична хирургија“ со повеќе од 19 опе...

„Поминав низ обезбедувањето на аеродромот и бев шокиранa од она што рендгенот го најде во мојата глава“
„Поминав низ обезбедувањето на аеродромот и бев шокиранa од она што рендгенот го најде во мојата глава“
Мотика

Фанг Кијуан (36), позната и како Спрајт, во објава на Инстаграм го детализираше своето откритие слично на Франкенштајн.   Самопрогласената „фанатик за пластична хирургија“ дала над 250.000 долар...

Манекенка поминала низ скенер на аеродром: цариниците не можеле да поверуваат што има во нејзината глава
Манекенка поминала низ скенер на аеродром: цариниците не можеле да поверуваат што има во нејзината глава
Макфакс

Манекенка од Тајван доживеала шок при безбедносната проверка на аеродромот, па решила да им ги открие деталите на своите обожаватели. Фанг Киуан (36) е самопрогласен „фанатик за пластична хирургија“ с...