Македонските читатели ја избраа „Коски на срцето“ за книга на годината
Македонските читатели ја избраа „Коски на срцето“ за книга на годината

„Коски на срцето“ од Колин Хувер, со освоени 1597 гласа, е избрана за книга на годината според годинашниот избор што го прави порталот Книганагодината.мк. Во изборот наречен „Reader’s Choice Book Awar...

Книга: „Какви му се мислите на човека“ – и како влијаат…
Книга: „Какви му се мислите на човека“ – и како влијаат…
Вечер 0 коментари

Популарното дело „Какви му се мислите на човека“ на Џејмс Ален е една од многуте негови книги за самопомош. „Во неа тој ја разгледува неограничената моќ на мислите и нивното влијание врз нашиот жи...