Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска
Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска
Нова ТВ

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната ...

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе
Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе
Нова Македонија

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4.140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната...

Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска
Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска
Точка

Во официјалната селекција влегоа 149 филмови од 39 земји меѓу кои и филмот „Мала Шега“ на режисерот Трифун Ситниковски, во продукција на ДНФ Филмс и копродуциран од ИРЛ од Македонија и Изван Фокуса од...

КРАТКИОТ ФИЛМ „МАЛА ШЕГА“ НА ТРИФУН СИТНИКОВСКИ ЌЕ СЕ ПРИКАЖЕ НА ФЕСТИВАЛОТ ВО ОДЕНСЕ
КРАТКИОТ ФИЛМ „МАЛА ШЕГА“ НА ТРИФУН СИТНИКОВСКИ ЌЕ СЕ ПРИКАЖЕ НА ФЕСТИВАЛОТ ВО ОДЕНСЕ
Сакам Да Кажам

Краткометражниот игран филм „Мала шега“ на режисерот Трифун Ситниковски влезе во официјалната селекција на Филмскиот фестивал во Оденсе, Данска. „Мала шега“ е во продукција на „ДНФ филмс“, копродуцира...

Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска
Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска
Ohrid News

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната ...

Краткиот филм „Мала шега“ на Трифун Ситниковски примен на престижен фестивал во Данска
Краткиот филм „Мала шега“ на Трифун Ситниковски примен на престижен фестивал во Данска
Умно

Краткометражниот филм „Мала шега“ во режија на Трифун Ситниковски, во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. „Ма...

Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска
Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска
Zoom

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната ...

Македонскиот краток филм „Мала шега“ во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска
Македонскиот краток филм „Мала шега“ во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска
Република

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната...

Македонскиот краток филм „Мала шега“ во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска
Македонскиот краток филм „Мала шега“ во официјална селекција на престижен филмски фестивал во Данска
Макфакс

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на престижниот филмски фестивал во Оденсе, Данска. Во официјалната ...

Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на Меѓународен филмски фестивал во Данска
Македонскиот краток филм „Мала шега“ влезе во официјална селекција на Меѓународен филмски фестивал во Данска
Радио МОФ

Македонскиот краткометражен филм „Мала шега“ кој беше во конкуренција со 4140 кратки филмови од светот влезе во официјална селекција на филмскиот фестивал во Оденсе, Данска.  Во официјалната селекција...