Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Економија и Бизнис

Почнува голема летна авантура во Веро во која најсреќниот купувач ќе освои многу вредна награда – паричен ваучер од 400.000 денари. Награднат...

Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Вечер

Почнува голема летна авантура во Веро во која најсреќниот купувач ќе освои многу вредна награда – паричен ваучер од 400.000 денари. Наградната игра „Ура за летна авантура“ трае од 15 мај до 28 јуни и ...

Летна наградна авантура со „Веро“, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Летна наградна авантура со „Веро“, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Република

Почнува голема летна авантура во „Веро“ во која најсреќниот купувач ќе освои многу вредна награда – паричен ваучер од 400.000 денари. Наградната игра „Ура за летна авантура“ трае од 15 мај до 28 јуни...

Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Алсат

Почнува голема летна авантура во Веро во која најсреќниот купувач ќе освои многу вредна награда – паричен ваучер од 400.000 денари. Наградната игра „Ура за летна авантура“ трае од 15 мај до 28 јуни и...

Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Точка

Наградната игра „Ура за летна авантура“ трае од 15 мај до 28 јуни и е наменета за сите купувачи во Веро маркетите кои ќе направат сметка од над 350 денари од означените промотивни производи. Секоја та...

Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Бизнис Вести

Почнува голема летна авантура во Веро во која најсреќниот купувач ќе освои многу вредна награда – паричен ваучер од 400.000 денари. Наградната игра „Ура за летна авантура“ трае од 15 мај до 28 јуни и...

Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Денар

Почнува голема летна авантура во Веро во која најсреќниот купувач ќе освои многу вредна награда – паричен ваучер од 400.000 денари. Наградната игра „Ура за летна авантура“ трае од 15 мај до 28 јун...

Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Летна наградна авантура со Веро, 400.000 денари за најсреќниот купувач
Конект

Почнува голема летна авантура во Веро во која најсреќниот купувач ќе освои многу вредна награда – паричен ваучер од 400.000 денари. Наградната игра „Ура за летна авантура“ трае од 15 мај до 28 јуни и ...