Македонската економија во двоен  шок – каде се движиме?
Македонската економија во двоен шок – каде се движиме?
Вечер

Повеќе од извесно е дека македонската економија се наоѓа во период наголема неизвесност. Енергетската криза којашто ја зафати Европа се пренесе врз македонската економија, а фактот што земјат...

Конференција на М6 Едукативниот центар: Македонската економија во двоен шок – каде се движиме?
Конференција на М6 Едукативниот центар: Македонската економија во двоен шок – каде се движиме?
Нетпрес

— Повеќе од извесно е дека македонската економија се наоѓа во период на голема неизвесност. Енергетската криза којашто ја зафати Европа се пренесе врз македонската економија, а фактот што земјата е н...

Македонската економија во двоен шок – каде се движиме: дебата организирана од М6 Едукативниот центар
Македонската економија во двоен шок – каде се движиме: дебата организирана од М6 Едукативниот центар
Капитал

Енергетската криза којашто ја зафати Европа се пренесе врз македонската економија, а фактот што земјата е нето увозник на храна ја прави нејзината ранливост на последиците од екстерните шокови уште по...

МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ВО ДВОЕН ШОК – КАДЕ СЕ ДВИЖИМЕ? – Конференција на М6 Едукативен центар
МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА ВО ДВОЕН ШОК – КАДЕ СЕ ДВИЖИМЕ? – Конференција на М6 Едукативен центар
Фактор

Добивај вести на Viber Повеќе од извесно е дека македонската економија се наоѓа во период на голема неизвесност. Енергетската криза којашто ја зафати Европа се пренесе врз...

Конференција на М6 Едукативен центар: Македонската економија во двоен шок – каде се движиме?
Конференција на М6 Едукативен центар: Македонската економија во двоен шок – каде се движиме?
Маркетинг365

Повеќе од извесно е дека македонската економија се наоѓа во период на голема неизвесност. Енергетската криза којашто ја зафати Европа се пренесе врз македонската економија, а фактот што земјата е нето...

Конференција на М6 Едукативен центар: Македонската економија во двоен шок – каде се движиме?
Конференција на М6 Едукативен центар: Македонската економија во двоен шок – каде се движиме?
Опсервер

Повеќе од извесно е дека македонската економија се наоѓа во период на голема неизвесност. Енергетската криза којашто ја зафати Европа се пренесе врз македонската економија, а фактот што земјата е н...

Конференција на М6 Едукативен центар: Македонската економија во двоен шок – каде се движиме?
Конференција на М6 Едукативен центар: Македонската економија во двоен шок – каде се движиме?
Опсервер

– Повеќе од извесно е дека македонската економија се наоѓа во период на голема неизвесност. Енергетската криза којашто ја зафати Европа се пренесе врз македонската економија, а фактот што земјата е...