Цел живот сте во заблуда: Косата не белее од старост, туку од оваа причина
Цел живот сте во заблуда: Косата не белее од старост, туку од оваа причина
Република

Ако забележавте дека вашата коса почнуваа да белее, а белите влакна не се веќе само неколку, единствено што може да направите е да се опуштите. Научниците откриваат дека косата не белее поради старост...

Кои се дел од најчестите ЗАБЛУДИ поврзани со ИСХРАНАТА?
Кои се дел од најчестите ЗАБЛУДИ поврзани со ИСХРАНАТА?
Др Митов

Живееме во време кога имаме илјадници информации кои ни се веднаш достапни, а кои често го задржуваат и привлекуваат нашето внимание. Модерното време носи и модерни проблеми, па луѓето често имаат пр...