Кличко го советува Усик пред бокс-мечот со Фјури
Кличко го советува Усик пред бокс-мечот со Фјури
IPON.mk

Александар Усик ќе се соочи со Тајсон Фјури в сабота во Саудиска Арабија, а пред борбата се јави и легендарниот Владимир Кличко кој му даде совети на сонародникот. Кличко го советувал Усик да се фокус...