Камионите од Блаце се пренасочуваат, има проблем со терминалот
Камионите од Блаце се пренасочуваат, има проблем со терминалот
Нетпрес

Вечерва во 18:30 часот од страна БПС започнато е со пренасочување на товарниот сообраќај кон ГП Долно Блаце заради проблем со терминалот на Македонска царина на ГП Блаце, информираат о...

АМСМ: Камионите се пренасочуваат од Блаце, има проблем со терминалот
АМСМ: Камионите се пренасочуваат од Блаце, има проблем со терминалот
Сител

Вечерва во 18:30 часот од страна БПС започнато е со пренасочување на товарниот сообраќај кон ГП Долно Блаце заради проблем со терминалот на Македонска царина на ГП Блаце, информираат од Авто-мото соју...

Камионите се пренасочуваат од Блаце- има проблем со терминалот
Камионите се пренасочуваат од Блаце- има проблем со терминалот
Канал 5

На 15.05.2024 година во 18.30 часот од страна БПС започнато е со пренасочување на товарниот сообр...