Јутјуберка се појави во бизарна комбинација на доделување на музички награди (ФОТО)
Јутјуберка се појави во бизарна комбинација на доделување на музички награди (ФОТО)
Канал 5

ЏоЏо се појави во светкаво боди, со нацртано лице и мохавк. ЏоЏо го најави објавувањето на нејзин...