„Јавно ќе се одречам од син ми“: Маца со остри критики за настапите на Десингерица
„Јавно ќе се одречам од син ми“: Маца со остри критики за настапите на Десингерица
Еспресо

Босанскиот актер Драган Маринковиќ – Маца (56) неодамна гостуваше во еден регионален поткаст, каде ги прокоментира актуелните трендови на балканската музичка сцена. Меѓу другото, тој се осврна н...