„Јас сум професионален двојник за Џејсон Момоа – морам да се бранам од жените додека пазарувам со жена ми“
„Јас сум професионален двојник за Џејсон Момоа – морам да се бранам од жените додека пазарувам со жена ми“
Мотика

Иан Вилс, музичар од Обединетото Кралство кој стана професионален двојник на Џејсон Момоа вели дека често го мешаат со ѕвездата на „Аквамен“. Луѓето, главно жени, постојано му приоѓаат додека тој е на...