Излезе од печат најновиот број на „Стожер“ на ДПМ
Излезе од печат најновиот број на „Стожер“ на ДПМ
Република

Излезе од печат првиот број за оваа година на ревијата „Стожер“ на Друштвото на писателите на Македонија (ДПМ). Еден од фокусите на овој број на ревијата - 152 се настаните во Друштвото од минатата г...