Гугл ќе избрише милијарди податоци од пребарување во рамки на судска спогодба
Гугл ќе избрише милијарди податоци од пребарување во рамки на судска спогодба
MakPress

Вестите, содржините и фотографиите на интернет страницата MakPress.mk може да се користат само за лично информирање. Не е дозволено превземање, користење, пренесување и ре...

Гугл ќе избрише милијарди податоци од пребарување во рамки на судска спогодба
Гугл ќе избрише милијарди податоци од пребарување во рамки на судска спогодба
365

Американската технолошка корпорација Гугл ќе избрише милијарди податоци од интернет пребарувањето на корисници како дел од спогодбата со која ќе се стави крај на групната тужба против компанија...

Гугл ќе избрише милијарди податоци од пребарување во рамки на судска спогодба
Гугл ќе избрише милијарди податоци од пребарување во рамки на судска спогодба
Канал 5

Условите на спогодбата беа објавени за првпат во судски поднесок во Сан Франциско, пренесува Си-Е...

Google ќе избрише милијарди податоци од пребарување како дел од судската спогодба
Google ќе избрише милијарди податоци од пребарување како дел од судската спогодба
Бизнис Инфо

Американската технолошка корпорација Гугл ќе избрише милијарди податоци за прелистување на интернет на корисници како дел од спогодбата со која ќе се стави крај на групната тужба против компанијата. У...

Гугл ќе избрише милијарди податоци од пребарување во рамки на судска спогодба
Гугл ќе избрише милијарди податоци од пребарување во рамки на судска спогодба
365

Американската технолошка корпорација Гугл ќе избрише милијарди податоци од интернет пребарувањето на корисници како дел од спогодбата со која ќе се стави крај на групната тужба против компанијата. Ус...