Грција и Бугарија во преговори за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи
Грција и Бугарија во преговори за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи
Вечер

Бугарија ѝ предложила на Грција да се активира стариот проект за транспорт на нафта од грчкиот град Александруполи до бугарскиот град Бургас, но без вклученост на Русија, објави грчкиот весник „Иконом...

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи
Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи
Во Центар

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи – Во Центар ...

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас-Александруполи
Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас-Александруполи
А1он

Бугарија ѝ предложила на Грција да се активира стариот проект за транспорт на нафта од грчкиот град Александруполи до бугарскиот град Бургас, но без вклученост на Русија, објави грчкиот весник „Иконо...

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи
Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи
Курир

Бугарија ѝ предложила на Грција да се активира стариот проект за транспорт на нафта од грчкиот град Александруполи до бугарскиот град Бургас, но без вклученост на Русија, објави грчкиот весник „Иконом...

Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи
Грција и Бугарија разговараат за активирање на стариот проект за изградба на нафтоводот Бургас- Александруполи
Опсервер

Бугарија ѝ предложила на Грција да се активира стариот проект за транспорт на нафта од грчкиот град Александруполи до бугарскиот град Бургас, но без вклученост на Русија, објави грчкиот весник „Ико...