[ФОТО] Тони Блер запозна пет „Тони Блеровци“: Поранешниот премиер на Велика Британија имал необична средба во Косово
[ФОТО] Тони Блер запозна пет „Тони Блеровци“: Поранешниот премиер на Велика Британија имал необична средба во Косово
Точка

Сето ова осамна на социјалните мрежи.„Тони Блер запозна пет „Тони Блеровци“ во Косово“, е описот на објавата на фотографијата објавена на „Х“ на која Блер позира со петмина млади момчиња и со претседа...

[ФОТО] Тони Блер запозна пет „Тони Блеровци“: Поранешниот премиер на Велика Британија имал необична средба на Косово
[ФОТО] Тони Блер запозна пет „Тони Блеровци“: Поранешниот премиер на Велика Британија имал необична средба на Косово
Точка

Сето ова осамна на социјалните мрежи.„Тони Блер запозна пет „Тони Блеровци“ на Косово“, е описот на објавата на фотографијата објавена на „Х“ на која Блер позира со петмина млади момчиња и со претседа...