(Фото) Сопругата на Сергеј Трифуновиќ објави фотографија од свадбата со трогателни зборови, а тој не го трга погледот од неа
(Фото) Сопругата на Сергеј Трифуновиќ објави фотографија од свадбата со трогателни зборови, а тој не го трга погледот...
Еспресо

Српскиот актер Сергеј Трифуновиќ и неговата 23 години помлада сопруга Исидора не престануваат да се огласуваат на социјалните мрежи по нивната тајна венчавка минатиот викенд. Откако актерот објави фот...