ЕК најави воведување на зеднички европски број за помош на жените жртви на насилство
ЕК најави воведување на зеднички европски број за помош на жените жртви на насилство
Вечер

По повод 25 ноември, Меѓународниот ден за борба против насилството врз жените, Европската комисија најави воведување на заеднички европски телефонски број за помош на жените жртви на насилств...

ЕУ воведува единствен телефонски број за жени жртви на насилство
ЕУ воведува единствен телефонски број за жени жртви на насилство
Вечер

Европската комисија денеска најави единствен телефонски број за жените жртви на насилство: 116 016. Сите жени жртви на насилство можат да се јават на овој број во ЕУ и да добијат поддршка и с...

ЕУ воведува единствен телефонски број за жени жртви на насилство
ЕУ воведува единствен телефонски број за жени жртви на насилство
Lider

Европската комисија денеска најави единствен телефонски број за жените жртви на насилство: 116 016. Сите жени жртви на насилство можат да се јават на овој број во ЕУ и да добијат поддршка и совети. З...

ЕУ воведува единствен телефонски број за жени жртви на насилство
ЕУ воведува единствен телефонски број за жени жртви на насилство
Република

Европската комисија денеска најави единствен телефонски број за жените жртви на насилство: 116 016.Сите жени жртви на насилство можат да се јават на овој број во ЕУ и да добијат поддршка и совети. За ...

ЕУ воведува единствен телефонски број за жени жртви на насилство
ЕУ воведува единствен телефонски број за жени жртви на насилство
Факултети

Европската комисија денеска најави единствен телефонски број за жените жртви на насилство: 116 016.Сите жени жртви на насилство можат да се јават на овој број во ЕУ и да добиј...

ЕУ воведува единствен телефонски број за жени жртви на насилство
ЕУ воведува единствен телефонски број за жени жртви на насилство
Опсервер

Европската комисија денеска најави единствен телефонски број за жените жртви на насилство: 116 016.     Сите жени жртви на насилство можат да се јават на овој број во Е...