Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари
Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари
УСБ 0 коментари

Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари - USB.mk ...

Руска компанија создава нов робот и нуди 200.000 долари за вашето лице
Руска компанија создава нов робот и нуди 200.000 долари за вашето лице
УСБ 0 коментари

Руска компанија создава нов робот и нуди 200.000 долари за вашето лице - USB.mk ...