Експозитурата на Шпаркасе Банка вo Општина Аеродром на нова адреса
Експозитурата на Шпаркасе Банка вo Општина Аеродром на нова адреса
Банкометар

Од денеска, Шпаркасе Банка ја отвора новата експозитура во Општина Аеродром, која претходно се наоѓаше на адреса бул. „Јане Сандански“ бр. 12. Новата локација на експозитурата е на адреса ул. „Фрањо ...

Експозитурата на Шпаркасе Банка во општина Аеродром на нова адреса
Експозитурата на Шпаркасе Банка во општина Аеродром на нова адреса
Точка

Новата локација на експозитурата е на адреса ул. „Фрањо Клуз“ бр. 1/1, Општина Аеродром, и ќе работи секој работен ден од понеделник до петок, од 8.00 до 16.00 часот. Во новата експозитура, клиентите ...

Експозитурата на Шпаркасе банка во општина Аеродром на нова адреса
Експозитурата на Шпаркасе банка во општина Аеродром на нова адреса
Нова Македонија

Од денеска, Шпаркасе Банка ја отвора новата експозитура во Општина Аеродром, која претходно се наоѓаше на адреса бул. „Јане Сандански“ бр. 12. Новата локација на експозитурата е на адреса ул. „Фрањо К...

Експозитурата на Шпаркасе Банка во Аеродром на нова локација
Експозитурата на Шпаркасе Банка во Аеродром на нова локација
Банкарство

Од денеска, Шпаркасе Банка ја отвора новатаекспозитура во Општина Аеродром, која претходно се наоѓаше наадреса бул. „Јане Сандански“ бр. 12. Новата лок...

ЕКСПОЗИТУРАТА НА ШПАРКАСЕ БАНКА ВO ОПШТИНА АЕРОДРОМ НА НОВА АДРЕСА
ЕКСПОЗИТУРАТА НА ШПАРКАСЕ БАНКА ВO ОПШТИНА АЕРОДРОМ НА НОВА АДРЕСА
Бизнис Вести

Од денеска, Шпаркасе Банка ја отвора новата експозитура во Општина Аеродром, која претходно се наоѓаше на адреса бул. „Јане Сандански“ бр. 12. Новата локација на експозитурата е на адреса ул. „Фрањо ...

Експозитурата на Шпаркасе Банка вo Општина Аеродром на нова адреса
Експозитурата на Шпаркасе Банка вo Општина Аеродром на нова адреса

Од денеска, Шпаркасе Банка ја отвора новата експозитура во Општина Аеродром, која претходно се наоѓаше на адреса бул. „Јане Сандански“ бр. 12...

Експозитурата на Шпаркасе Банка во општина Аеродром на нова адреса
Експозитурата на Шпаркасе Банка во општина Аеродром на нова адреса
Денар

Од денеска, Шпаркасе Банка ја отвора новата експозитура во Општина Аеродром, која претходно се наоѓаше на адреса бул. „Јане Сандански“ бр. 12. Новата локација на експозитурата е на адреса ул. ...

Експозитурата на Шпаркасе Банка вo Општина Аеродром на нова адреса
Експозитурата на Шпаркасе Банка вo Општина Аеродром на нова адреса
Алсат

Од денеска, Шпаркасе Банка ја отвора новата експозитура во Општина Аеродром, која претходно се наоѓаше на адреса бул. „Јане Сандански“ бр. 12. Новата локација на експозитурата е на адреса ул. „Фрањо...