Доживејте сто години со помош на 3 намирници! Експерт дал совет вреден злато – Ги има насекаде
Доживејте сто години со помош на 3 намирници! Експерт дал совет вреден злато – Ги има насекаде
Попара

Сите сакаме да живееме долг живот, а сега можеме да го направиме тоа со овие совети.Познатиот истражувач Ден Баутнер откри кои три намирници се клучни за долговечноста. Тој е познат и ценет по неговот...