Захарова: Западот да влијае на Киев да ги запре нападите врз нуклеарните централи
Захарова: Западот да влијае на Киев да ги запре нападите врз нуклеарните централи
Центар

Западот неприфатливо дозволува и намерно го охрабрува Киев да изврши нови напади во близина на нуклеарната централа во Запорожје и затоа Русија ги повикува западните земји да влијаат на Украина да пре...

Захарова: Западот да влијае на Киев да ги запре нападите врз нуклеарните централи
Захарова: Западот да влијае на Киев да ги запре нападите врз нуклеарните централи
Макфакс

Западот неприфатливо дозволува и намерно го охрабрува Киев да изврши нови напади во близина на нуклеарната централа во Запорожје и затоа Русија ги повикува западните земји да влијаат на Украина да пре...

ДИМИТРОВ: Нападот во Охрид е брутален чин на омраза, но нема да влијае врз нашата денешна работа за Гоце Делчев и учебниците по историја
ДИМИТРОВ: Нападот во Охрид е брутален чин на омраза, но нема да влијае врз нашата денешна работа за Гоце Делчев и уче...
Денешен Весник

Инцидентите како последниот со кршењето на стаклото на бугарскиот културен клуб „Цар Борис Трети“ во Охрид влијаат на билатералните односи, но не и на работата на Исторската комисија, бидејќи ние имам...