Дамјан Марковски по враќањето од Острошки Манастир: Моментот кога стигнав таму не се опишува со зборови
Дамјан Марковски по враќањето од Острошки Манастир: Моментот кога стигнав таму не се опишува со зборови
Сител

11 дена траеше предизвикот на Дамјан Марковски, момчето кое одлучи да пешачи  повеќе од 300 -километари во знак на благодарност кон Св. Василие Острошки и подигнување на свеста за подобрување на ...