Цените на нафтата во пад, пазарот ги проценува новите податоци за побарувачката
Цените на нафтата во пад, пазарот ги проценува новите податоци за побарувачката
Нетпрес

Цените на нафтата се лизнаа во средата на меѓународните пазари, откако Меѓународната агенција за енергетика (IEA) објави дека побарувачката во развиените земји оваа година ќе биде посл...